Vrijwilliger worden?

Het oudste stadspaleis van Nederland is altijd op zoek naar helpende handjes.

Vrijwilliger(s) museum

Vind jij het fijn om mensen te helpen en/of te begeleiden en staan service en kwaliteit hoog op jouw lijstje? Dan is vrijwilliger worden bij het Markiezenhof misschien iets voor jou!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (beschikbaar in de middagen en/of weekenden) met goede sociale vaardigheden, die helpen om onze bezoekers een onvergetelijke dag te geven.

Vrijwilligers maken deel uit van ons team. Je werkt in een dynamische omgeving, elk moment gebeurt er wel iets anders op de museumvloer.

Geïnteresseerd?

Laat het ons weten via markiezenhof@bergenopzoom.nl. We nemen daarna contact met je op. In de samenstelling van het team streven we naar diversiteit.


Vrijwilliger(s) Kermisminiaturen

Ben jij goed in elektronica en draag jij graag een steentje bij aan het oudste stadspaleis van Nederland? 

In het Markiezenhof is een werkgroep Kermisminiaturen elke week aan het werk om de miniaturen carrousels draaiend te houden en er goed uit te laten zien. Dit zodat onze bezoekers een optimale beleving hebben in ons kermismuseum.

Op dit moment is er plek voor een elektronica technicus (op vrijwillige basis) in het team.

Wat vragen wij van jou?

MTS/HTS Elektro-/elektronicaniveau of gelijkwaardig met kennis van microprocessoren en digitale technieken (ontwerp en bouw).

Je bent beschikbaar op dinsdag- en/of donderdagmiddag en het liefst woonachtig in de regio Bergen op Zoom.

Geïnteresseerd?

Stuur een mailtje met motivatie en een overzicht van jouw kennis naar onze conservator van het museum Karin Rietbroek: k.rietbroek@bergenopzoom.nl


Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures.