Vrienden van...

Stichting Vrienden van het Markiezenhof werkt nauw met het museum samen.

Wie zijn de Vrienden van het Markiezenhof?

Sinds 1968 zet de Stichting Vrienden van het Markiezenhof zich in voor het behoud van het unieke, laat Middeleeuwse stadspaleis. In het verleden lag de nadruk op het leveren van een bijdrage aan de museumcollectie.

Op onze website in de galerij kun je al deze topstukken bekijken en velen zijn ook te bewonderen in het Markiezenhof.

Wil je Vriend worden?

Ben jij iemand die het Markiezenhof een warm hart toedraagt? Ben je geïnteresseerd in kunst en cultuur? Wil jij onze waardevolle stadsgeschiedenis behouden voor volgende generaties?
Word dan ook Vriend, want Vrienden zijn onmisbaar voor het Markiezenhof.

Voordelen Vriend

  • Een jaar lang gratis toegang tot het museum van het Markiezenhof op vertoon van jouw Vriendenpas. (uitgezonderd toeslagen op speciale tentoonstellingen en optredens)
  • Uitnodiging voor onze jaarlijkse Vriendenochtend of avond aan het Hof met speciale gasten, een boeiende lezing of presentatie en andere activiteiten georganiseerd door de Vrienden.
  • Onze digitale nieuwsbrief met achtergrond verhalen, kijkjes achter de schermen en nieuws over exposities, evenementen en overige activiteiten.
Een lidmaatschap kost € 25,- per persoon/per jaar. Ieder hoger bedrag is uiteraard zéér welkom. Klik hier om Vriend te worden!

ANBI-status

De Stichting Vrienden van het Markiezenhof heeft een ANBI-status. Schenkingen en donaties zijn fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over op www.vriendenmarkiezenhof.nl