Heb je interesse? Neem contact op met onze accountmanager:

Kim Cremer
Afdeling horeca & verhuur
06 11776975
verhuurcultuurbedrijf@bergenopzoom.nl

Onze ruimten zijn geschikt voor bijeenkomsten met enkele honderden gasten of juist voor een kleiner gezelschap. Je kunt hierbij denken aan een vergadering, bedrijfspresentatie, (zaken)diner of -lunch, symposium, receptie, high-tea, beurs of rondleiding.

Om wat voor evenement het ook gaat, het stadspaleis maakt het voor je gasten en zakenrelaties onvergetelijk. 

Scholen, stichtingen en verenigingen

Het Markiezenhof is van Bergen op Zoom, voor Bergen op Zoom. We zetten onze poorten daarom ook van harte open voor lokale en regionale scholen, stichtingen en verenigingen die gebruik willen maken van de ruimtes van het stadspaleis. Bijvoorbeeld voor de uitvoering van een toneelvereniging of een nieuwjaarsborrel van een sportclub.

Particulier

Een groot familiefeest, een (huwelijks)jubileum, een borrel of diner met vrienden. Dit soort speciale momenten vragen om een unieke setting. In het Markiezenhof kun je (letterlijk) alle kanten op om van jouw feest een onvergetelijk moment te maken.

Binnen of buiten, statig of sprookjesachtig, intiem met 20 gasten of juist groot met 300 man. Met diner, lunch of alleen een hapje en drankjes. Een liveband of liever uw eigen favoriete muziek op de achtergrond? Met een slideshow erbij met geprojecteerde foto’s op de muur of een rondleiding door het museum? In het Markiezenhof is elk feest maatwerk!