Een groot familiefeest, een jubileum, een borrel of diner met vrienden. Dit soort speciale momenten vragen om een unieke setting. In de Hofzaal van het Markiezenhof kun je (letterlijk) alle kanten op om van jouw feest een onvergetelijk moment te maken.

De Hofzaal is tevens geschikt voor zakelijke bijeenkomsten met enkele honderden gasten of juist voor een kleiner gezelschap. Je kunt hierbij denken aan een vergadering, bedrijfspresentatie, zakendiner of -lunch, symposium, receptie, high-tea, beurs of rondleiding. Audio en video zijn aanwezig.

Om wat voor evenement het ook gaat, het stadspaleis maakt het voor je gasten en zakenrelaties onvergetelijk. Prijs Hofzaal per dagdeel: € 815,00 (excl. btw).

Heb je interesse? Neem contact op met onze afdeling horeca & verhuur, telefonisch: 06 11776975 of per e-mail: verhuurcultuurbedrijf@bergenopzoom.nl


Voor alle evenementen en activiteiten (zowel binnen als buiten) geldt het coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar). Bezoekers die voor een activiteit of evenement komen in het Markiezenhof dat niet onder een museumbezoek valt, dienen een coronatoegangsbewijs te tonen bij de entree. Dit geldt voor bruiloften, lezingen, concerten, etc.