Foto- en filmreportages

Schiet de meest prachtige video's en foto's in het museum.

Wil je graag het oudste stadspaleis van binnen en van buiten filmen of fotograferen? Dat kan!

Voor alle commerciële en professionele reportages (video/film) moet je minimaal 14 dagen van tevoren een aanvraag indienen via e-mail. We hanteren verschillende tarieven voor commerciële reportages en bruidsreportages. Deze tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.

Fotoreportages zijn alleen mogelijk vóór openingstijd van het museum (11:00 uur).

Interesse?

Aanvragen worden alleen per e-mail behandeld: markiezenhof@bergenopzoom.nl. Vanwege drukte vragen we je vriendelijk om minimaal 2 weken van tevoren contact met ons op te nemen.


Praktische info

  • Als je tijdens openingstijden reportages maakt, dien je te allen tijde rekening te houden met onze gasten. Lees alsjeblieft onze huisregels hier. Het Markiezenhof behoudt zich het recht voor om je de toegang tot het gebouw te ontzeggen als de huisregels niet worden nageleefd.
  • Houd er rekening mee dat de toegang tot of de uitstraling van het stadspaleis door onderhoud of inrichting anders kan zijn dan verwacht.
  • Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen rondom het stadspaleis en kort parkeren is niet toegestaan. Wees hierop bedacht om parkeerproblemen te voorkomen.
  • Het maken van foto's met je telefoon is altijd toegestaan, maar let op anderen.
  • Je kunt tegen verschillende huurtarieven een zaal of ruimte reserveren. Neem hiervoor contact met ons op.