Menu
Message

Tickets

Voorkom misverstanden aan deur:

 • Een e-ticket aanschaffen is niet verplicht, je kunt ook museumtickets kopen bij binnenkomst;
 • Tegen vol tarief (dus niet in het bezit van een kortingspas**) ontvang je per ticket één consumptiemunt die je kunt inruilen voor een gratis koffie, thee of fris in ons museumcafé.
 • Lees hier de praktische info & het actuele overzicht van bijzondere data (bijvoorbeeld tijdelijke sluitingen van zalen of evenementen);
 • Het Markiezenhof is deels toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen met een fysieke beperking;
 • Standaard gesloten op: maandagen, carnaval (Vastenavend), Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, 27 april (Koningsdag), 25 december (1e kerstdag), 1 januari (nieuwjaarsdag)

Selecteer je ticket(s)

Type ticket

Prijs

Aantal

Kinderen 0 t/m 5 jaar

0.00

Kinderen 6 t/m 17 jaar & personen met een fysieke beperking*

6.50

Vanaf 18 jaar (incl. 65 plus)

13.50

CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)

11.50

Gratis entree i.c.m. ander geldig toegangsbewijs**

0.00

Couponcode invoeren

* Begeleiders van personen met een fysieke beperking hebben gratis toegang.  

Het Markiezenhof verwelkomt graag iedereen. Helaas is het monumentale pand uit de 15de-eeuw niet volledig toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. Daarom geldt er een gereduceerd tarief voor mensen die niet naar onze tweede verdieping kunnen.

Niet elke beperking is zichtbaar. Daarom mag iedereen die niet zelfstandig door het museum kan bewegen gratis een begeleider meenemen. Vergeet niet om het gratis toegangsbewijs voor de begeleider te bestellen als je online een ticket voor het museum koopt. Ook hulphonden zijn uiteraard toegestaan.

**Kies deze optie als je al in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs zoals een Museumkaart / ICOM kaart/ Rembrandtkaart (Vereniging Rembrandt) / VriendenLoterij VIP-kaart / Vriendenpas van het Markiezenhof. Per kortingspas kun je één e-ticket aanschaffen.


Belangrijke informatie over e-tickets 

 • Na betaling word je doorgeleid naar een webpagina waar je je e-tickets alvast kunt downloaden. Tevens ontvang je je e-ticket(s) via e-mail. Mocht je ze niet hebben ontvangen kijk dan eerst in de spam-folder van je mail. Niets ontvangen? Stuur ons een e-mail: markiezenhof@bergenopzoom.nl
 • Kortingspassen en e-tickets worden gescand bij de ingang van het museum. Door sommige activiteiten in en om het Markiezenhof kunnen één of meerdere zalen niet toegankelijk zijn of zijn wij gesloten.
 • De e-ticket prijs is exclusief speurtochten. Wij rekenen hier een kleine toeslag voor bij de entree (€1,75 per deelnemer).
 • Voor bepaalde tentoonstellingen of activiteiten geldt mogelijk een aangepast tarief of toeslag. Deze toeslag is niet verrekend in dit e-ticket en kun je aan de kassa in het museum betalen.
 • E-ticket(s), kortingspassen en aanbiedingen gelden niet voor evenementen, Hofconcerten, Hofzaallezingen of Hofcolleges.
 • Heb je een e-ticket aangeschaft buiten de Euro-zone (€) en wil je je ticket(s) annuleren, dan rekenen wij hier extra transactiekosten voor. Houd hier rekening mee.
  If you have purchased an e-ticket outside the Euro zone (€) and you'd like to cancel your ticket(s), we will charge an extra transaction fee. Keep this in mind.