Het Markiezenhof is een gewilde trouwlocatie, waar zowel fotoreportages als huwelijksceremonies gehouden worden. Jaarlijks sluiten honderden koppels hun huwelijk in het monumentale stadspaleis.

Na de ceremonie is het mogelijk om jouw huwelijksfeest in het Markiezenhof of één van de exclusieve tuinen of binnenpleinen voort te zetten met bijvoorbeeld een receptie, een groot (avond)feest, lunch of diner.

We regelen, als je dat wenst, passende livemuziek. Je kunt natuurlijk ook zelf een muziekgezelschap aandragen. Samen met jou maken we er een gedenkwaardige bruiloft van.

Alle informatie over de kosten, capaciteit, catering, etc. kun je terugvinden in de digitale trouwbrochure (PDF - 3,9 MB). 

Met onze eigen weddingassistent (Facebook) kun je je huwelijksdag afstemmen op maat. De weddingplanner een e-mail sturen of bellen naar 0164-277018 kan natuurlijk ook.


Praktische info

  • Door externe factoren kan de toegang of de uitstraling van het stadspaleis anders zijn dan was voorgesteld. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Uiteraard communiceren wij dit tijdig naar de bruidsparen en zetten wij ons voor de volle 100% in om jullie dag onvergetelijk te maken.
  • Rondom het stadspaleis is het aantal parkeerplekken beperkt. Kort parkeren is tevens niet toegestaan. Let hier goed op. Meer informatie over parkeren bij het Markiezenhof kun je hier vinden.