Wil jij graag het oudste stadspaleis van binnen en van buiten filmen of fotograferen? Dat mag!

Voor alle commerciële en professionele reportages (video/film) dien je 14 dagen vooraf een aanvraag in te dienen via de mail. We hanteren diverse tarieven voor commerciële reportages en bruidsreportages. Deze zijn op aanvraag te verkrijgen.

Fotoreportages zijn alleen mogelijk voor openingstijd van het museum (11:00 uur).

Interesse?

Aanvragen behandelen we alleen per mail: markiezenhof@bergenopzoom.nl . In verband met drukte, vragen we je vriendelijk om minimaal 2 weken van te voren contact met ons op te nemen.


Praktische info

  • Maak je reportages tijdens openingstijden, houd dan te allen tijde rekening met onze gasten. Lees hier onze huisregels. Het Markiezenhof behoudt zich het recht voor om bij het niet naleven van onze huisregels je de toegang tot het gebouw te ontzeggen.
  • Door onderhoud of inrichten kan de toegang of de uitstraling van het stadspaleis anders zijn dan was voorgesteld. Houd hier rekening mee.
  • Rondom het stadspaleis is het aantal parkeerplekken beperkt. Kort parkeren is tevens niet toegestaan. Let hier goed op. Meer informatie over parkeren bij het Markiezenhof kun je hier vinden.
  • Het maken van foto's met je telefoon mag natuurlijk altijd. Houd wel rekening met anderen.
  • Tegen diverse huurtarieven is het mogelijk om een zaal of ruimte te reserveren. Neem hiervoor contact met ons op.