Groepen, rondleidingen & arrangementen

Met een groep naar het Markiezenhof? Bekijk de mogelijkheden!

Rondleidingen gebouw/monument (via Stadsgidsen)

Als je geïnteresseerd bent in een rondleiding door het monument, kun je terecht bij de Stadsgidsen Bergen op Zoom. Meer informatie, reserveringen en tickets zijn beschikbaar op hun website.

Rondleidingen kunstwerken en exposities (via Markiezenhof)

Voor specifieke rondleidingen over kunstwerken en exposities kun je rechtstreeks bij het Markiezenhof terecht. Hier zal een van onze museumexperts je door het stadspaleis leiden en je kennis laten maken met de geschiedenis van onze kunstwerken en exposities. Je kunt een rondleiding kosteloos annuleren tot 24 uur van tevoren.

Voor meer informatie, neem hieronder contact met ons op.

Groepskorting

Als je met 15 personen of meer komt, bieden wij aantrekkelijke groepskortingen aan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Koffie- en luncharrangement

Bij het aanvragen van je rondleiding kun je ook informeren naar onze koffie- en luncharrangementen. Deze arrangementen voor groepen zijn beschikbaar op aanvraag en worden altijd aangepast aan jouw wensen.

We vragen je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren contact met ons op te nemen vanwege onze inkoop. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Interesse of meer informatie?

Stuur een mail naar markiezenhof@bergenopzoom.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.