E-tickets

Koop je toegangskaart(en) voor het Markiezenhof nu snel en veilig online! Wanneer je in het bezit bent van een Museumkaart, ICOM kaart, Rembrantdkaart of Vriendenpas van het Markiezenhof is het niet nodig om een e-ticket aan te schaffen.

Wil je geen e-ticket aanschaffen? Geen probleem! Bij de entree van het Markiezenhof kun je reguliere tickets kopen (betaling via pin of contant).


Let op!

Wegens de herinrichting van het gebouw hanteren wij tijdelijk voor het museum (vanaf de eerste verdieping) een gereduceerde eenheidsprijs van € 6,50 voor personen vanaf 13 jaar en € 3,00 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De gehele begane grond is gratis toegankelijk.

Expositie Lage Landen

Van 16 februari t/m 9 juni 2019 vindt in het Markiezenhof, in samenwerking met het Rijksmuseum, de grote tentoonstelling "Lage Landen, Schatten uit het Rijks" plaats. Voor deze tentoonstelling hanteren we een andere toegangsprijs. Heb je al een e-ticket aangeschaft en wil je deze tentoonstelling graag bijwonen, dan kun je deze toeslag aan de kassa betalen. Een overzicht van de exacte toegangsprijzen voor deze expositie kun je binnenkort hier vinden.


Selecteer uw ticket(s)