E-tickets

Een bezoekje brengen aan het stadspaleis? Je bent van harte welkom. De begane grond is gratis toegankelijk, dus loop gerust bij ons binnen en aanschouw het gebouw, binnenplaatsen en tuinen. Wil je het museum op de eerste en tweede verdieping bezoeken, dan betaal je entree. Wanneer je in het bezit bent van een Museumkaart, ICOM kaart, Rembrantdkaart of Vriendenpas van het Markiezenhof is de toegang tot het museum gratis. Omdat wij zuinig zijn op het gebouw en op onze bijzondere collecties, gebruiken wij een aantal huisregels.

Liever geen e-ticket aanschaffen? Geen probleem! Bij de entree van het Markiezenhof kun je reguliere tickets kopen (betaling via pin of contant).

Voor een speurtocht vragen wij een toeslag van € 1,50 p.p.  (excl. entree museum). Voor meer informatie klik je hier. Voor groepen biedt het Markiezenhof de mogelijkheid om een rondleiding te volgen. Meer informatie kun je hier vinden.


Toegangsprijzen 2019

Vanaf 1 januari hanteert het Markiezenhof andere toegangsprijzen voor het museum. De definitieve toegangsprijzen worden op deze pagina bekend gemaakt.


Selecteer uw ticket(s)