Voor meer informatie en reserveringen over speurtochten, graag altijd eerst telefonisch contact opnemen met ons. Klik hier voor onze contactgegevens.

Speurtochten

Kinderen kunnen tijdens hun bezoek aan het Markiezenhof een speurtocht volgen, waarmee ze op speelse wijze kennis maken met de geschiedenis van Bergen op Zoom en omgeving. De volgende speurtochten zijn te volgen voor kinderen, jongeren en gezinnen:

Komt dat zien, komt dat zien! (8 t/m 12 jaar) (NIEUW!)

Een nieuwe speurtocht over kooplui, kwakzalvers, muzikanten en kunstenmakers. Op de nostalgische kermiszolder kun je deze leuke speurtocht doen.

Je begint bij de jaarmarkt tussen de koopmannen en de dansende beren. Daarna volgt het spannende anatomische kabinet.. Ontdek de skeletten, schedels van opgezette dieren, attributen van kermistypetjes zoals reuzen, dwergen en een Siamese tweeling! Tenslotte beland je bij de miniatuurkermis. Hier zie je echte draaimolens en carrousels! De miniaturen zijn heel precies nagemaakt en sommige kunnen ook echt bewegen.

'Komt dat zien, komt dat zien' is een spannende speurtocht door het hele kermismuseum met grappige vragen en leuke rebussen!