Het Markiezenhof in Bergen op Zoom is een uniek historisch complex met onder meer een museum, restaurant, bibliotheek en archief. Het museum het Markiezenhof vormt samen met Theater De Maagd en het Centrum voor de Kunsten (CKB) het Cultuurbedrijf van Bergen op Zoom.

In het museum worden ook regelmatig evenementen georganiseerd, van muziekvoorstellingen in eigen beheer tot grote producties in samenwerking met andere organisaties. In de komende jaren zal het Markiezenhof een metamorfose ondergaan zodat het museum weer helemaal bij de tijd is. Wij zijn per direct op zoek naar:

Enthousiaste museummedewerkers (m/v)

Het Cultuurbedrijf zoekt nieuwe enthousiaste museummedewerkers die het fantastisch vinden om in een middeleeuws stadspaleis te werken. Je bent het visitekaartje van het museum, verstrekt algemene informatie en wijst mensen de weg. Je houdt toezicht op publieksruimtes en houdt deze schoon en opgeruimd.

Daarnaast verleen je hand- en spandiensten ten behoeve van andere afdelingen en tijdens evenementen. Dit gebeurt binnen een team van medewerkers dat maandelijks wordt ingeroosterd. Weekend- en avonddiensten en onderlinge vervanging horen er bij.

Functieprofiel; wat vragen wij?

  • Ben jij vlot in de omgang en heb je een vriendelijke, gastvrije instelling?
  • Ben jij flexibel, werk je zorgvuldig en behoud je het overzicht?
  • Kun je goed samenwerken en ben je verantwoordelijk?
  • Ben jij minimaal 2 dagen per week beschikbaar waarvan zeker ook in het weekend?

Wat bieden wij jou?

  • Een flexibel dienstverband in de mooiste werkomgeving in West Brabant;
  • Werken in een enthousiast team waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Salaris volgens de CAO Gemeenten (car-uwo).

Herken jij jezelf in het omschreven functieprofiel? Stuur dan jouw CV + korte motivatie voor 11 december naar teamleider Erik de Rooij: e.derooij@bergenopzoom.nl

Voor vragen betreffende de vacature kun je telefonisch of via de mail contact opnemen met coördinator Sander de Groot: a.a.degroot@bergenopzoom.nl  of 0164-277015.