Vanuit het Cultuurbedrijf (theater De Maagd, CKB, Markiezenhof) betreuren we dit net zozeer als jullie zelf. We missen onze theaterbezoekers, museumgasten, cursisten, artiesten, exposanten, samenwerkingspartners … en de gezellige buzz in onze nu stille zalen en lokalen. We voelen mee met de organisaties die hun geplande activiteiten niet kunnen presenteren aan het publiek. Maar een ding staat voorop in deze onzekere tijden: ieders goede gezondheid. Die wensen we je van harte toe.

Ondertussen zijn we achter de schermen volop bezig te onderzoeken wat we met geplande voorstellingen, presentaties en exposities kunnen doen. Voordat we hier duidelijkheid over kunnen bieden zijn we afhankelijk van het overleg dat nu op landelijk niveau tussen o.a. het ministerie en de culturele brancheverenigingen wordt gevoerd. We vragen jou als klant dan ook vriendelijk om nu nog niet te bellen of mailen en om je begrip dat het iets langer kan duren dan je normaal gesproken van ons gewend bent. Zodra we gerichte info hebben zullen we alle betrokkenen natuurlijk direct actief benaderen.

In afwachting van meer duidelijkheid zijn er gelukkig veel online initiatieven waardoor je ook in deze periode van cultuur kunt blijven genieten. Diverse artiesten hebben een filmpje gemaakt of treden online op, onze docenten geven cursisten online les of zorgen voor andere uitdaging en inspiratie, in het Markiezenhof geven we je regelmatig boeiende achtergrondinformatie en er is nog veel meer. We delen het graag met je via onze social mediakanalen of onze websites.

Hoopvol kijken we uit naar de tijd dat we je weer mogen begroeten in theater De Maagd, het CKB en Markiezenhof!

Met vriendelijke groet,

Cees Meijer
directeur Cultuurbedrijf

Alle info rond het Coronavirus kun je hier vinden.