Kwelgeesten tarten de Zeeridder en zijn er vandoor met zijn meest geliefde schatten: de verhalen van Bergen op Zoom. Het is aan de bezoeker om de geschiedenis van de stad weer bijeen te rapen en de schatten terug te vinden...

Een unieke ervaring bestaande uit een combinatie van interactief theater, techniek en puzzels. Heb je affiniteit met theater, re-enactment, Escape Rooms of LARP? Of heb je andere vaardigheden die een mooie aanvulling op De Zeeridder zijn, zoals muzikant, bouwer, technici of kostuummaker?

Help de ideale setting neer te zetten voor deze unieke Real Life Game en sluit je aan bij de Culture Escape Community!

Culture Escape is een verzameling pop-up escape experiences waar technologie, interactief theater en erfgoed worden gecombineerd tot een ongekende belevenis. Deze twee tot drie uur durende "real life game” waarin JIJ de hoofdrol speelt, vindt plaats op bijzondere plekken door Nederland. Afwisselend per spel is Culture Escape speelbaar voor groepen vanaf 16 tot 80 man tegelijk.

Lijkt jou dit wat? Klik dan hier om je aan te melden!

Aanmelden kan nog tot 29 september. Meer informatie over de Schatten van de Zeeridder en Culture Escape kun je hier vinden.