• Wat koelewateren
  • Wanneer 10 november 2020 11:00 t/m 07 maart 2021 17:00 (Europe/Amsterdam / UTC100)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal
  • Locatie: Markiezenhof - Tuinzaal
  • Tickets: gratis toegankelijk

Parallel aan de expositie Koele Wateren, schatten uit het Rijks (samenwerking met het Rijksmuseum) exposeert de Stichting Arsis Kunst en Sociëteit met werken van regionale kunstenaars.

In de Tuinzaal van het Markiezenhof zijn 14 kunstwerken tentoongesteld. De werken zijn speciaal gemaakt voor de expositie Koele Wateren en zijn in lijn met het thema water. Uit ruim 100 ingestuurde kunstwerken heeft de jury een lastige taak gehad om een kleine selectie te maken, vanwege de beperkte ruimte die beschikbaar is in de Tuinzaal en die bovendien onderling goed bij elkaar passen.

Daarnaast is er een expositie aan het Zuivelplein 5, voorheen het Stadslab van de gemeente Bergen op Zoom. Te zien zijn een groot aantal ingestuurde kunstwerken gedurende 7 weken. Bezichtigen kan op op vrijdagmiddagen, zaterdagmiddagen en koopzondagen van 12:00 tot 17:00 (met in acht neming van de coronamaatregelen)

Atelier13 organiseert ook een aanvullende expositie in de St. Annastraat nummer 10. Deze expositie is samengesteld uit werken van leerlingen van kunstenaar Mart Franken.

Meer info: www.bergenopzoom-expo.art en www.arsis-boz.nl.