• Wanneer 20 januari 2017, 20:30 - 22:30 (Europe/Amsterdam / UTC100)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Als in een huiskamer. Beeld je eens in… ontspannen op de bank, een goed glas wijn bij de hand en genieten van onvervalste muziek. Het was deze gedachte die Tim Akkerman inspireerde tot een nieuwe serie concerten. Concerten waarin hij zijn publiek kan onderdompelen in die intieme setting van een imaginaire huiskamer: Tims Secret Sessions.

Wie houdt van legendes als Bruce Springsteen en Pearl Jam wordt zeker een goede vriend van Tim Akkerman. Een bijzonder aangename muzikant die al 16 jaar zijn muzikale sporen achterlaat in de Nederlandse pop/rockmuziek. Tim ontpopte zich van tiener rock idool tot een geroutineerde singer-songwriter, die met zijn gepassioneerde muziek en rauwzoete stem je hart diep van binnen raakt.

Als uitstekend gastheer en entertainer neemt Tim je mee op een muzikale reis, waarin zijn voorliefde voor Americana duidelijk doorklinkt, net als op zijn soloalbums ‘ANNO’ en ‘The Journey’. Een uitgebalanceerde mix van eigen werk, composities van zijn grote helden, aangevuld met anekdotes. Kortom, een avond met elkaar ontspannen, lachen en genieten van goede muziek. Gewoon als vrienden onder elkaar. Gezellig in de sfeervolle Hofzaal!

www.timakkerman.nl

Entreekaarten: €15,- (inclusief consumptie) 
Voor verkoop kaarten klik hier

Je theaterbeleving wordt nog groter met Tafelen aan het Hof voorafgaand aan deze voorstelling

Kijk en luister