• Wat zilver
  • Wanneer 21 mei 2017 t/m 29 oktober 2017 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Maak een ‘Zilfie’

Post jouw foto en tag ons op Facebook (@markiezenhof) of op Instagram (@markiezenhof) of op Twitter (@hetmarkiezenhof) en gebruik #zilfie in je bericht. Meedingen kan als volgt:

  • Maak een selfie met zilver (#zilfie). Dit kunnen bijvoorbeeld je oorbellen, sieraden, kledingstukken of piercings zijn.
  • Of maak een foto bij de enorme spiegel op de Grote Binnenplaats van het Markiezenhof.
  • Of maak een foto bij het verhaal Woestijnzilver. Loop de woestijn in en versier jezelf met allerlei zilveren dingen. Woestijnzilver vind je op de 2e verdieping van het Markiezenhof.

Jouw tegeltjeswijsheid in het Markiezenhof

Post jouw tegeltjeswijsheid met het woord ‘zilver’ erin op Facebook (@markiezenhof), Instagram (@markiezenhof) of Twitter (@hetmarkiezenhof). De leukste komen ook op de toiletmuur van het Markiezenhof! Tag het Markiezenhof of gebruik #zilverwijsheid op Social Media.

Wisdom of the Crowd (Raad de Waarde)

In de hal van het Markiezenhof vind je een vitrine waarin een het zilveren kunstwerk ‘Melktijd’ van At Brandenburg en een klomp zilver te vinden is. Het enige wat ontbreek is de totale waarde van deze voorwerpen.

Schrijf jouw taxatie in euro’s op het kaartje (te vinden naast de vitrine) tezamen met je naam, telefoonnummer en/of e-mail adres. Alleen volledig ingevulde kaartjes maken kans op de zilveren Markiezenhofring.

Komt jouw schatting het dichtst in de buurt van de waarde, win jij een echte zilveren Markiezenhofring! Ontworpen en aangeboden door de Bergse zilversmid Leon Luijkx.