• Wat front-page
  • Wanneer 27 augustus 2017, 13:30 - 16:00 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Net als in de tijd van de heren en markiezen, komen er weer roofvogels naar het Stadspaleis. Valkerij 'Roofvogels en Uilen' tovert de Franse tuin om tot het indrukwekkende territorium van roofvogels. Tijdens de demonstratie vliegen verschillende vogels geruisloos over het publiek.

Gekleed in middeleeuwse kostuums geven de valkeniers samen met hun circa 12 vogels een indrukwekkende show. Een afwisselend programma waarbij je achtergrondinformatie krijgt over de dieren, wat ze eten en waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Met de vogels wordt op enkele centimeters boven de hoofden van het publiek gevlogen, zodat iedereen het goed kan zien. Alles wat gedemonstreerd wordt is gebaseerd op het natuurlijke gedrag van de vogels.

De shows zijn in de Franse tuin van het Stadspaleis, de eerste show begint om 13.30 uur en de tweede om 15.00 uur uur. De demonstraties duren gemiddeld 45 minuten. Klik hier voor onze toegangsprijzen. Naast toegang tot de roofvogelshow, heb je tevens toegang tot de zilvertentoonstelling en het museum!

Datum show

Zondag 27 augustus