• Wat front-page-activity
  • Wanneer 10 september 2022, 20:00 - 23:30 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Nederlands succesvolle artiest Eefje de Visser is de headliner van het festival. Ook op het programma: YĪN YĪN, Pink Oculus, Personal Trainer, Bnnyhunna, Bob Uit Zuid, Matteo Myderwyk, DJ St. Paul, Doodswens, French II, Milio, Robbing Banks Aafke Romeijn en Kenny Anders.

Het Markiezenhof is een van deelnemende monumenten en partner van het festival!

Op zaterdag 10 september treedt hier Bnnyhunna op. Geboren in Amsterdam-Zuid Oost met een Ghanese achtergrond, kwam Bnnyhunna er al snel achter dat het leven niet altijd even makkelijk voor hem ging worden. Hierin vond de producer en multi-instrumentalist steun bij zijn gelijken en haalde hij kracht uit alles wat hem inspireerde, waaronder muziek.

In de kerk leert hij verschillende instrumenten te bespelen, zoals piano, gitaar en drums. Zijn toewijding en passie voor muziek resulteerde er uiteindelijk in dat hij nummers produceerde voor artiesten als Gaidaa, Hare Squead en toerde als bandlid voor Rimon en Yung Nnelg.


Actie PopMonument x Markiezenhof = korting museumbezoek

Nieuwsgierig geworden tijdens je bezoek aan PopMonument in het Markiezenhof? Wil je weten welke verhalen en geheimen er nog meer schuilen binnen de oudste paleismuren van Nederland? Bewaar je PopMonument ticket dan goed!

Van 16 september tot en met 16 oktober krijgen PopMonument-bezoekers eenmalig korting* op een museumticket van het Markiezenhof! 

Op vertoon van je PopMonument ticket betaal je voor je museumticket geen €9,50 per persoon (vanaf 18 jaar), maar €5,50 per persoon (vanaf 18 jaar). Museumtickets zijn te verkrijgen via onze website of bij de entree.

Kom langs en beleef ook de gloednieuwe tijdelijke expo "If Clothes Could Talk"! (vanaf 16 september) Een tentoonstelling waarin mode en kleding door de jaren heen centraal staan.

*niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen of kortingskaarten.