• Wat front-page-activity
 • Wanneer 21 december 2023 t/m 22 december 2023 (Europe/Amsterdam / UTC100)
 • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal
 • Vrijdag 22 december is uitverkocht!
 • Er zijn nog enkele plekken beschikbaar op donderdag 21 december.
 • Tijdstip: 18:00 uur tot 23:00 uur
 • Locatie: Hofzaal - Markiezenhof
 • Prijs: € 102,50 per persoon (speciaal toegang tot de Hofzaal, 5-gangen menu inclusief een passend magisch wijnarrangement en volop beleving!)
 • Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
 • Heb je dieetwensen, een allergie of geef je de voorkeur aan een vegetarisch menu? Laat het ons weten door dit te melden tijdens de reservering, want we streven ernaar om iedereen een fantastische kerstavond te bezorgen.


Stap in een wereld van betovering en verwondering tijdens ons Magisch Theaterdiner in het historische Markiezenhof van Bergen op Zoom.

Dit kerstseizoen brengen we jou voor € 102,50 per persoon een onvergetelijke avond vol magie en humor en fantastisch eten, gepresenteerd door niemand minder dan de getalenteerde Rodney den Broeder en Thea van Terheijden. Ze zullen je meenemen op een hilarische reis, geïnspireerd op de legendarische film "Dinner for One" uit 1963, waarbij de lachspieren volop in beweging komen.

5-gangenmenu

Maar dat is nog niet alles! Onze Magisch Theaterdiner-ervaring wordt mogelijk gemaakt door de uitzonderlijke vaardigheden van de studenten van VGG Curio Hotelvakschool Bergen op Zoom, die speciaal voor jou een culinair meesterwerk creëren onder de begeleiding van Chef Kok Michael van Gorsel. Laat je verleiden door het exclusieve 5-gangenmenu!

Perfecte wijnen

En wat is een heerlijk diner zonder de perfecte wijn?

Onze bijpassende wijnen komen rechtstreeks uit de prachtige wijngaarden van Pommario in de duurzame biologische productiestreek Umbrië. Hier worden de wijnen met liefde en toewijding volgens de traditionele methoden gemaakt, zodat je de ware smaak van Italië kunt ervaren.

Theaterbeleving: 'A Christmas dinner for one'

Het is kerstavond. Je bevindt je in de eetzaal van het landhuis van Miss Sophie, een 90-jarige weduwe die er elk jaar de gewoonte van maakt om kerstavond op precies dezelfde manier te vieren als ieder jaar. Hetzelfde diner, dezelfde dranken én dezelfde gasten, haar 4 beste vrienden. Echter zijn zij al jaren overleden…

Lukt het haar trouwe butler James ook dit jaar weer om het diner in goede banen te leiden? Precies zoals ieder jaar...

Het stuk is geschreven door Lauri Wylie en voor deze speciale gelegenheid bewerkt door Rodney den Broeder. 'Dinner for one' is een ware klassieker, die nooit verveeld en telkens opnieuw tot een gulle lach leidt. Het scoort In Duitsland sinds 1972 nog ieder jaar enorme kijkcijfers op oudejaarsavond!

Rolverdeling:

 • Miss Sophie: Thea van Terheijden
 • James: Rodney den Broeder

De kaarten voor deze magische avond zijn beperkt! Wacht niet te lang, want dit is de kans om de kerstperiode op een buitengewone manier te vieren. Reserveer nu en maak je op voor een onvergetelijke avond vol magie, humor en heerlijk eten in het Markiezenhof van Bergen op Zoom!

Klik hier voor het volledige magische menu.


Magisch Markiezenhof maakt onderdeel uit van de Magische Winterweken Bergen op Zoom.