• Wat front-page-activity
  • Wanneer 19 september 2019, 14:00 - 15:00 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Alle datums 19 september 2019, 14:00 - 15:00 21 september 2019, 14:00 - 15:00
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal
  • Donderdag  19 september en zaterdag 21 september
  • Tijdstip: 14.00 - 15.00 uur
  • Locatie: Markiezenhof
  • Prijs: gratis toegankelijk, aanmelden noodzakelijk. 
    Klik hier om je aan te melden.

We zetten alles in het teken om onze bezoekers een mooie ervaring en fijn bezoek te bezorgen. Een gastvrij ontvangst en goede begeleiding zijn hierbij onmisbaar. Onze vrijwilligers zijn hierbij dé ambassadeur van onze museum. Op verschillende plekken in het museum spelen vrijwilligers een belangrijke rol in publieksbegeleiding.

Wil je ook deel uitmaken van een groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers? En bezoekers een unieke en bijzondere ervaring bezorgen? Kom dan naar deze kennismaking en ontdek de mogelijkheden.

Het Markiezenhof

Waarschijnlijk ben je er al eens geweest, museum het Markiezenhof. Een modern stadsmuseum in het oudste stadspaleis van Nederland. We organiseren vele exposities, tentoonstellingen en (culturele) activiteiten en evenementen voor jong en oud in Bergen op Zoom, omstreken en heel Nederland.

Samen met theater De Maagd en het Centrum voor de Kunsten maakt het museum deel uit van het Cultuurbedrijf Bergen op Zoom.

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Ontdek op donderdag 19 en zaterdag 21 september van 14:00 tot 15:00 uur wat vrijwilligerswerk bij het Markiezenhof inhoudt.

Je wordt om 14:00 uur in het Museumcafé ontvangen met een kopje koffie/thee. Hierna krijg je een rondleiding door het museum en uitleg over de verschillende mogelijkheden die jij als vrijwilliger zou kunnen doen. De tour eindigt om 15:00 uur in het museumcafé waar natuurlijk voldoende gelegenheid is om nog even gezellig na te praten en vragen te stellen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden t/m vrijdag 13 september via: https://www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers/markiezenhof