• Wat front-page-activity lagelanden
 • Wanneer 17 oktober 2018 t/m 10 juni 2019 (Europe/Amsterdam / UTC200)
 • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Wil jij met je foto naast de werken van het Rijksmuseum hangen? Doe dan mee aan deze wedstrijd en deel je foto’s met ons!

Binnenkort is de tentoonstelling 'Lage Landen Schatten uit het Rijksmuseum' in het Markiezenhof te zien. Op de begane grond kun je foto’s bekijken van boswachter en fotograaf Erik de Jonge.

Gekoppeld aan de exposities is er een fotoproject bedacht. Inwoners en passanten worden uitgedaagd om zelf de schoonheid van de Brabantse Wal te ontdekken! Leg het landschap vast met een camera of mobiele telefoon en deel dit op social media.

Hoe doe je mee?

 1. Maak ergens op de Brabantse Wal een mooie foto met je telefoon of (professionele) camera
 2. Plaats/upload jouw foto op Facebook, Twitter of Instagram
 3. Tag in je foto of in jouw tekstbericht het Markiezenhof. Je kunt ons vinden zodra je @markiezenhof intypt.
  Bijvoorbeeld: een prachtige zonsondergang op de Brabantse Wal. @markiezenhof
  OF

  Gebruik in je bericht bij je foto de hashtags #markiezenhof en #lagenlanden.
  Bijvoorbeeld: een prachtige zonsondergang op de Brabantse Wal. #markiezenhof #lagelanden

Zit je niet op Social Media (dus heb je geen Facebook, Twitter of Instagram) dan kun je je mooiste foto mailen naar markiezenhof@bergenopzoom.nl. Let op: we accepteren alleen foto's in JPEG en niet groter dan 3MB. Maximaal 1 foto per inzending.

Insturen kan tot en met 10 juni. Foto's van alle jaargetijden zijn welkom. De mooiste en origineelste foto’s worden op schermen getoond in schatkamers, gedurende de expositie Lage Landen. Daarnaast maken inzenders kans op fotoapparatuur of een workshop natuurfotografie door boswachter Erik de Jonge.

De fotowedstrijd is een samenwerking met het Brabants Landschap, Aangenaam Bergen op Zoom, VVV Brabantse Wal en BN DeStem.