• Wanneer 15 november 2018 vanaf 20:30 (Europe/Amsterdam / UTC100)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Wegens een ongelukkige val van Tet Rozendal is zij niet in staat haar rol van Mata Hari te spelen. Het publiek wordt persoonlijk op de hoogte gesteld. Zodra een nieuwe speeldatum bekend is laten we dit o.a. op deze website weten. Wij wensen Tet beterschap en een spoedig herstel!


100 jaar na haar executie krijgt de legendarische Mata Hari opnieuw een stem, in deze theatervoorstelling met zang, dans, spel en muziek. Op een grijze ochtend kwam ze in Vincennes voor het vuurpeloton, op verdenking van dubbelspionage voor de Duitsers. 100 jaar na haar dood gaan de dossiers open … wellicht wordt eindelijk duidelijk of Grietje Zelle wèl of niet onschuldig was.

De net als Mata Hari uit Leeuwarden afkomstige eigenzinnige artieste Tet Rozendal gooit alles in de strijd om je deelgenoot te maken van haar zoektocht naar het leven van de mysterieuze, verleidelijke Mata Hari, en ook naar de Mata Hari in zichzelf. Een zoektocht met de intrige van een spionage schandaal, met een zucht Parijse ooh-la-la en een vleug mystiek uit Nederlands-Indië. Naar een antwoord op de vraag: wat bezielde haar?