Door de coronamaatregelen van de Rijksoverheid is het Markiezenhof gesloten tot en met 25 mei 2021.

Heb je een e-ticket gekocht dat geldig is tussen 15 december tot en met heden, dan nemen wij contact met je op. Geen bericht ontvangen? Neem contact met ons op.

Momenteel wachten wij de volgende persconferentie af voordat wij weer onze tijdsloten beschikbaar stellen. Bedankt voor je begrip.


Openingstijden museum

Gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Openingstijden Cultuurbalie

Gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Gesloten

  • Maandagen
  • Carnaval/Vastenavend
  • 27 april (Koningsdag)
  • 24 december
  • 25 december (1e kerstdag)
  • 31 december (oudjaarsdag)
  • 1 januari (nieuwjaarsdag)

Prijzen & tickets

Prijzen en e-tickets met reservering kun je hier vinden.

Toegankelijkheid & huisregels

Het Markiezenhof is een monument uit de late Middeleeuwen. Het gebouw is daardoor beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers en/of mindervaliden. Klik hier voor meer informatie.

Het Markiezenhof is zuinig op het gebouw en op haar bijzondere collecties. Lees daarom eerst onze huisregels voordat je een bezoekje aan ons brengt. Dit om misverstanden te voorkomen.

Museumcafé

Momenteel is ons Museumcafe gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

Ontsnap aan de drukte van het centrum en drink in het Museumcafé op je gemak een kopje koffie, thee of bestel verse gerechten rechtstreeks gemaakt en geserveerd uit onze keuken. Klik hier voor sfeerimpressies en natuurlijk de menukaart.

Bijzondere data & bijzonderheden

Door activiteiten in en om het Markiezenhof kunnen één of meerdere zalen niet of beperkt toegankelijk zijn of zijn bepaalde (top)stukken niet tentoongesteld. Houd hier rekening mee, dit om teleurstellingen te voorkomen. Het actuele overzicht vind je hieronder: