1 juni 2018

De voorgevel is helemaal weer gerestaureerd en zit er tip top uit! Ook de Zeeridder kijkt op het hoogste punt van het stadspaleis weer over de stad.


13 maart 2018

Inmiddels staat een groot gedeelte van het steigerwerk tegen onze voorgevel en Grote Binnenplaats. Kom je langs het stadspaleis via de Steenbergsestraat? Let dan op onze hekwerkbanners! De banners geven alvast wat hints van wat er staat te gebeuren in het Markiezenhof..


20 februari 2018

De steigers staan letterlijk voor de deur. Het groot onderhoud gaat starten. De komende maanden worden de gevels van het stadspaleis volledig onder handen genomen. Binnen is de herinrichting al volop aan de gang. Deze hele operatie zal naar schatting 1,5 tot 2 jaar duren. Uiteraard zijn wij gewoon open, dus maak onze 'werk-in-uitvoering' van dichtbij mee! De begane grond is gratis toegankelijk, voor de bovenverdiepingen vragen wij een kleine entreeprijs.


23 januari 2018

Ons nieuw beleidsplan is klaar! Hierin staat wat we allemaal gaan doen de komende jaren en waar wij ons op gaan richten. Een tipje van de sluier alvast: het Markiezenhof wordt dé spil van spannende verhalen. Meer informatie en het beleidsplan kun je hier lezen.


8 januari 2018

De herinrichting is begonnen! Momenteel worden op de eerste verdieping de van Wittemgang en de Industriezaal onder handen genomen en zijn beperkt toegankelijk. De deuren van de Schatkamers (linkse deur in de van Wittemgang) blijven nog eventjes dicht..