20 februari 2018

De steigers staan letterlijk voor de deur. Het groot onderhoud gaat starten. De komende maanden worden de gevels van het stadspaleis volledig onder handen genomen. Binnen is de herinrichting al volop aan de gang. Deze hele operatie zal naar schatting 1,5 tot 2 jaar duren. Uiteraard zijn wij gewoon open, dus maak onze 'werk-in-uitvoering' van dichtbij mee! De begane grond is gratis toegankelijk, voor de bovenverdiepingen vragen wij een kleine entreeprijs.


30 januari 2018

Vanaf vandaag (dinsdag 30 januari) is de gehele begane grond gratis toegankelijk! Bezoek de tentoonstelling Vastenavend Tentòòngespreid, neem een kijkje op de kleine Binnenplaats of drink een bakje koffie/thee in ons Museumcafé. Je bent van harte welkom! 
 
Voor het museum op de eerste en tweede verdieping heb je een ticket nodig. De herinrichting daar is volop in ontwikkeling, dus hanteren we tijdelijk een gereduceerde toegangsprijs zodra je een bezoekje wilt brengen aan deze verdiepingen. De prijzen kun je hier vinden. Kom langs en maak samen met ons deze spannende ontwikkeling mee...

23 januari 2018

Ons nieuw beleidsplan is klaar! Hierin staat wat we allemaal gaan doen de komende jaren en waar wij ons op gaan richten. Een tipje van de sluier alvast: het Markiezenhof wordt dé spil van spannende verhalen. Meer informatie en het beleidsplan kun je hier lezen.


8 januari 2018

De herinrichting is begonnen! Momenteel worden op de eerste verdieping de van Wittemgang en de Industriezaal onder handen genomen en zijn beperkt toegankelijk. De deuren van de Schatkamers (linkse deur in de van Wittemgang) blijven nog eventjes dicht..